Радио Бургас започва кампания  Създай книга с БНР-Бургас. Всеки участник

...
Радио Бургас започва кампания  Създай книга с БНР-Бургас. Всеки участник
Коментари Харесай

Стартира кампанията Създай книга с БНР-Бургас

Радио Бургас стартира кампания  „ Създай книга с БНР-Бургас ". Всеки участник от 6 до 16 години може да предложи история или алманах с истории, с рисунки към тях. Победителите ще бъдат оповестени на 23-и април в Световния ден на четенето.

Създай книга с БНР-Бургас "   е конкурс за същински писатели, които описват забавни истории. Те ще бъдат събрани в брошура, която медията ще подари на вашето учебно заведение и на детския отдел на районната библиотека " Пейо Яворов " в Бургас. Каква е задачата на този конкурс, изяснява шефът на радио Бургас Кирил Костадинов:

" За трета поредна година акцията на БНР-Бургас е в поддръжка на стимулиране на четенето измежду младежите, както и това да основава лични истории, които да  оформим като тяхно персонално произведение и персонално творчество ".

До края на месец март идната година БНР-Бургас ще чака историите на дребните писатели. Авторите на пет от най забавните разкази ще получат и специфични награди. Идеята е, всяка година да се обогатява детският фонд на библиотеката с книжки, основани от деца за деца.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР